INFO: 0769.067.791

AUTOBUZUL S.A. companie înfiinţată în anul 1991, este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute firme de transport din zona Moldovei. Compania are o vastă experienţă în serviciile de transport interne şi externe, dovadă stau cei peste 20 de ani de activitate neîntreruptă.

AUTOBUZUL S.A. oferă servicii de închiriere microbuze, autobuze și autocare moderne, destinate transportului de persoane atât în ţară cât şi în străinătate. Serviciile de transport sunt oferite la cel mai înalt standard de calitate și siguranța iar confortul și ofertele personalizate sunt cartea noastră de vizită.

Am reusit acest lucru prin efortul continuu de a aplica principii stricte privioare la calitatatea serviciilor și prin flexibilitatea cu care ne-am adaptat in permanenta exigentelor clientilor nostri.

Parcul auto al companiei AUTOBUZUL S.A. este format dintr-o gamă variată de microbuze, autobuze și autocare, utilate modern, la standardele europene de siguranta si confort, pentru a putea multumi toate cerintele clientilor. În funcție de nevoile fiecărui client, identificăm varianta cea mai potrivită.

AUTOBUZUL S.A. asigura curse regulate interne pe rute precum Husi-Dranceni-Ghermanesti, Husi-Rasesti, Husi-Dolhesti-Iasi şi Husi-Arsura, dar din Autogara Husi sunt disponibile autocare către zeci de destinaţii, precum Iaşi, Galaţi, Bucureşti, Braşov, Bârlad, Timişoara, Constanţa, Chişinău, Praga şi alte destinaţii europene.

Compania asigură, totodată, transport pentru agentiile de turism, evenimente private, de business, călătorii, excursii elevi, grupuri organizate sau familii. Oferim servicii de calitate, asigurate cu microbuze şi alte mijloace de transport din clasa premium, în functie de solicitarile clientilor.

Pentru călătoriile private, AUTOBUZUL S.A. asigura atât mijloacele de transport, şoferi profesionişti, combustibilul cât şi asigurările pentru călători şi bagaje. În tariful de închiriere nu intră cazarea și masa conducătorilor auto, taxele de parcare, taxele de autostradă, tuneluri, feribot sau pod.

Echipa noastra, cu o experienta vasta in domeniul transportului de calatori, va sta la dispozitie in regim non-stop, cu informatii despre oferte si asistenta de calatorie.

Pentru mai multe detalii şi informaţii vă stăm la dispoziţie prin intermediul formularului de contact sau telefonic cu unul din operatorii noștrii:

0235.480.108 / 0769.067.791

MISIUNEA NOASTRĂ

Oferim servicii de transport persoane regulat cu loialitate și punctualitate, misiunea noastra este sa ne ridicam la cele mai înalte standarde oferind respect, siguranta si confort tuturor clienților noștri.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Imbinarea celor mai noi tehnologiei cu mijloacele de transport ne oferă un plus în drumul nostru spre transportul ecologic oferind mediului înconjurător o mai bună protecție.

SIGURANȚĂ

În domeniul transportului de persoane, siguranta călătorului este foarte esențială de aceea o respectam pe toate palierele de interactiune si in toate relatiile si actiunile noastre indiferent daca relationam cu mediul de afaceri, cu societatea sau cu angajatii nostri.

RESPECT

Toată activitatea noastră are la bază RESPECTUL,ne ghidăm după RESPECT: în relația cu clienții noștri, în relația cu partenerii noștri de afaceri, în relația cu angajații noștri și în relația cu mediul înconjurător. Respectul reciproc stă la baza tuturor relațiilor noastre.

LOIALITATE

Toate aspectele activității noastre se bazează pe RESPECT, dar si LOIALITATE astfel încercăm ca relațile noastre contractuale sau necontractuale sa fie pe termen lung. Dezvoltăm și încurajăm acele relații comerciale care se bazează pe loialitate și parteneriat.